<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
offshore
- Det er kraftig på vei opp
Skipsmeglerforetaket Fearnley Offshore Supply har levert positive resultater både i opp- og nedturer. Nå har en ny oppgang startet, som kan gi spekulativ nybygging allerede i år.
Cruiser på store ordrebøker innen offshore
Rekrutteringsselskapet OffshoreCrew kan fryde seg over fylte ordrebøker i offshore og grønne satsinger til sjøs. – Det blir mye behov for folk de neste ti årene, sier gründeren Javier Zahn. 
Offshoreratene i Nordsjøen til himmels igjen
Et ankerhåndteringsskip får nærmere 1,5 millioner kroner pr. dag i Nordsjøen. – At ratene kan nå 2 millioner snart, er ikke usannsynlig, sier en befraktningssjef.
India kan skape forstyrrelser i riggmarkedet
I India kan et nytt lovforslag, som blant annet involverer aldersgrenser for jackup-rigger, skape betydelige forstyrrelser i markedet for offshore-rigger.
Standard Supply klar for utbytte
Standard Supply har fortsatt skipskjøp i kikkerten, og det kan skje hos norske konkurrenter. Ledelsen ser samtidig et utbyttepotensial på 1,50 kroner pr. aksje.
Rystad Energy: Tror på syv fete år for oljeserviceindustrien
Alle tegn tyder på at 2022 er starten på nok en supersyklus for oljeservicesektoren, mener Audun Martinsen i Rystad Energy.
– Kan ikke huske sist det var så stramt
Etter laber aktivitet for offshoreskipene i Nordsjøen tidligere i vinter, er ratene begynt å komme opp. PSV-markedet har strammet seg betydelig til.