<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
restaurant
Selger svinaktig lønnsom restaurant
Ekteparet Hegbom har i en årrekke tjent gode penger på Oslo-restauranten Den Glade Gris. Nå selger de gullgruven til Eik Servering.
Sawan og Brasserie Ouest er solgt
Sawan og søsterrestauranten Brasserie Ouest har vært lekegrinder for Oslo vest-beboere i en årrekke. Nå får de lønnsomme restaurantene nye eiere.
Serverte til rekord på Aker Brygge
En satsing på kun tre serveringssteder på Aker Brygge har båret frukter. Mat & Drikke-konsernet kunne notere rekordresultat i fjor.
Kom til piazza for pizzaen
Det ligger i navnet at Piazza Italia serverer vel så god pizza som i Italia, men på Frogner.
Blodrødt for svenske hamburgere i Norge
Kraftig vekst i hamburgersalget hjalp ikke. Max Norway måtte notere et underskudd på 41 millioner kroner i fjor.
Ny smell for stjernekokk: – Det er to ting vi aldri sparer på
Maaemo doblet inntektene i fjor, men pådro seg et nytt underskudd. – Vi er kompromissløse på det vi driver med, sier Esben Holmboe Bang.
Solid pluss etter restaurantsalg
Salget av restaurantgruppen Delicatessen ga Concept Restaurants et solid finansresultat i fjor. De tre eierne er tilgodesett med et tilleggsutbytte på 9 millioner kroner.