<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
suezmax
Skaper ny uro i tankmarkedet
Russland skal ha bygd opp en «skyggeflåte» på rundt 100 tankskip. – På kort sikt vil dette trolig føre til en ytterligere tilstramming av tankmarkedet, sier analytiker Ole-Rikard Hammer i Arctic Securities.
Rått, men ikke rått nok
Frontline tjente rått med penger i tredje kvartal, men resultatet var likevel ikke rått nok til å innfri analytikernes forventninger.
Skipsverdiene opp 94 prosent
Bulkskip har falt i verdi, mens tankskip har steget kraftig i verdi.
Tidenes trippel i tank
Det går så det griner i tankmarkedet. Nå tjener en VLCC, en aframax og en suezmax alle over 100.000 dollar dagen. Frontline og Hafnia er tankfavorittene til Arctic-analytiker Lars Bastian Østereng.
Et hav av utbytte i horisonten for Herbjørn Hansson
Suezmax-rederiet Nordic American Tankers har steget med 130 prosent på New York-børsen i løpet av de seneste syv månedene. Clarksons Platou spår aksjen opp ytterligere 50 prosent.
Nordic American Tankers krymper underskuddet
Nordic American Tankers fortsetter å tape penger, men resultatet var likevel betydelig bedre i andre kvartal enn i første.
Venter langvarig tankoppgang
Frontline tjente solid med penger i andre kvartal til tross for et råttent VLCC-marked. Nå har inntjeningen skutt i været og Frontline-sjef, Lars Barstad, tror på VLCC-rater på 80.000 dollar dagen inn mot vinteren.