<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sundt
Kjøper seg opp etter Ferd-exit
Ferd har på kort tid solgt nesten alle Link Mobility-aksjene med kraftig tap. På samme tid har investorene Ketil Skorstad, Sundt-familien og Frode Teigen valgt å hamstre.
Et handelspalass med nederlandske aner
Det er et av hovedverkene i norsk funksjonalisme, men Sundt varemagasin i Bergen har sine åndelige røtter i et annet ikon som for lengst er borte.
Kurshopp etter utbytter og nedsalg
Både Arne Fredly, Sundt og Arne Blystad selger seg ned i Hunter etter rederiets tank-exit. Aksjen stiger kraftig.
Storaksjonær i Norwegian: Avkrefter Sisseners Flyr-frieri
Sundt-sjef Jakob Iqbal eier drøye 11 prosent av Norwegian og ønsker overhodet ikke å bli ny Flyr-eier. – Det er bare å se på historikken, sier han.
Milliardoverskudd for Sundt-familien
Sundts verdijusterte egenkapital økte med 12,3 prosent til 16,3 milliarder kroner i fjor, etter kraftig gjeninnhenting etter pandemien.
Aksjer for 320 millioner borte hos Fredriksen og Sundt
Norwegian-aksjer for drøye 320 millioner kroner er borte fra Fredriksen og Sundt-søsknene. Er aksjene solgt, lånt ut eller satt på terminer?
– Lykkes vi kan verdien bli større enn de fleste av kreftpreparatene
Kreftforsker Geir Åge Løset påberoper seg en av de mest potente biotekmetoden som noen gang er laget, og heies frem av Radforsk, Sundt, John Fredriksen og Christen Sveaas.