<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tom erik kristiansen
Paretos beste og verste analyser fra fjorårets konferanse
Helt i tråd med Paretos anbefalinger ble det et godt år for shipping og oljeservice og et dårlig år for grønne aksjer. Men meglerhuset bommet på oljeaksjene.
Mener norske oljeaksjer prises til heftig rabatt
– Oljeselskapene i Europa, inkludert de store norske, prises til nesten 50 prosent rabatt mot de amerikanske, sier Pareto-analytiker Tom Erik Kristiansen, som kommer med klare anbefalinger.
Skivebom før børsdebut
Det brasilianske oljeselskapet Seacrest Petroleo går på børs til en prising før penger på 2,2 milliarder kroner. Det er milevis under tilretteleggernes jumboverdsettelser.
Spår retur til all-time high-nivåer
Tom Erik Kristiansen i Pareto Securities har funnet en aksje som kan fungere som en trygg havn i usikre tider. 
– Kjøp gassprodusenter nå
EUs pristak på gass slaktes. Forslaget kan imidlertid gagne norske gassprodusenter, ifølge Paretos energianalytiker Tom Erik Kristiansen. Han mener man bør benytte nyheten til å kjøpe.
Pareto: – Industriell software vil være helt kritisk
For tredje år på rad er det duket for Paretos softwarekonferanse. Årets tema vil ha tette bånd mot den høyprofilerte energikonferansen og investeringsbølgen innen industri og energi.
Mener Vår Energi kan bli slukt etter kursras
Vår Energi-aksjen har rast etter gjentatte skuffelser. Pareto-analytiker Tom Erik Kristiansen tror at kjøpere på jakt etter verdifull olje og gass sirkler rundt Nordsjø-giganten.