<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
vext
Analytiker: – Kan stå sterkere etter dagens krise
Morgensending: I dag med blant andre analytiker Henriette Trondsen i Arctic Securities.
Coronarush på sykkelverksted
Da coronakrisen stengte ned Norge, fryktet Vext-finalist Bike Fixx at de måtte permittere halve staben. I stedet er de travlere enn noen gang.
Skal vokse på vann med koffein og vitaminer
Mange nordmenn har våte drømmer om å tjene penger på vann. Vita Water satser på det europeiske kontormarkedet med smakstilsatt vann og personlige drikkeflasker i stål.
Trikset for å gå fra nei til ja på lånesøknaden
Gründere blir ofte møtt med en kald skulder i banken, med beskjed om å komme tilbake når de tjener penger. Men det finnes løsninger likevel.
Skal tredoble omsetningen i 2021
Arendal-baserte Sharebox har landet sin første avtale i USA. – En klar døråpner, sier adm. direktør og gründer Arne Eivind Andersen.
Posisjonerer seg for global vekst
Sigbjørn Nome og Børge Langedal selger og utvikler programvare som innkjøpsorganisasjoner kan bruke for å få mest mulig ut av tid og penger. Nå inngår de nordisk samarbeid med Deloitte.
Overlege satser alt på ny app
Nå kan du ha med deg hudlegen i lomma til enhver tid. Overlege på Rikshospitalet, Mohammad Rizvi, vil effektivisere bransjen med en app.