<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
virke
Frykter knalltøft kapitalvaremarked
Prisvekst og rentehevning preger  detaljhandelsmarkedet. Det er spesielt én bransje som får det tøft i 2023, ifølge Virke.
En av tre Virke-bedrifter frykter for framtiden – ber om grep fra regjeringen
Økningen i arbeidsgiveravgiften må reverseres – og helst bør skatte- og avgiftstrykket enda mer ned, krever Virke etter å ha loddet stemningen i bedriftene.
Ingen skam å snu
I god påskeånd snudde regjeringen i saken om 30-dagersregelen for varer på salg, skriver Sverre McSeveny-Åril og Vincent Tsang i Virke.
Ekstremsport å være gründer i Norge
Dagens skattepolitikk gjør det unødvendig vanskelig å være en oppstartsbedrift. Har du i tillegg ambisjoner om å vokse raskt, går det fort over til å bli ekstremsport.
Virke bekymret for billigmerkevarene
Organisasjonen Virke Dagligvare er uroet over at store industriprodusenter kan presse opp prisene på butikkjedenes egne lavprisalternativer.
Venter ingen nedbemanningsstorm i IT-Norge
Kostnadskutt og nedbemanninger rår over teknologiselskapene. Likevel viser en fersk Virke-undersøkelse en overraskende utvikling for små og mellomstore IT-selskaper. 
Halvparten i Virke frykter de må nedbemanne: – Da er det kritisk
En av fire bedrifter i Virke sier de har nedbemannet på grunn av strømprisene, og like mange vurderer det. Viktig at regjeringen gjør noe, sier Virke-topp.