<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
voldgift
PetroNor sikret mer tid til Senegal-diskusjonene
Oljeselskapet og senegalesiske myndigheter gir hverandre mer tid til å finne en løsning.
Fikk 140 mill. ut av svindelsalg
For snart 2,5 år siden fikk Argentum utbetalt like under 140 millioner kroner etter salget av den danske iskremutstyrprodusenten Gram. Nå forsøker kjøper FSN Capital å få det statseide private equity-selskapet til å tilbakebetale pengene.
FSN har fått tilbake nær 1,5 milliard etter gigasvindel
PE-forvalteren FSN Capital fikk tirsdag medhold i den internasjonale voldgiftsretten i Danmark, og får tilbake rundt 950 millioner kroner etter et oppkjøp fra 2017. Fondet har tidligere fått en halv milliard i forsikringsoppgjør.
Investorene tøffer seg – giring av aksjekjøp på vei opp igjen
Bare måneder siden investorer brant fingrene sine på samme strategi.
Tror på økt bruk av forlik, rettsmeglinger og voldgift
Corona-krisen har ført til utsatte rettssaker og lengre køer i domstolene. Det kan føre til flere løsninger utenfor rettssalene og økt bruk av digitale løsninger.
Tvinger Oslo-advokat å flytte på landet
Wikborg Rein-partner Ola Haugen må flytte til jordbrukskommunen Stange. Det er kommunens innstilling for å godta konsesjonssøknaden for kjøp av Staur Gård.
Fikk 25 milliarder inn på konto
I mer enn fem år har Wikborg Rein-partnerne Dag Mjaaland og Aadne M. Haga brukt det meste av tiden på én klient. Etter å ha vunnet en rettstvist over mektige Gazprom, måtte de jakte verden rundt for å inndrive milliarderstatningen.