Politikere og aksjer

trodlet
15.09.2023 kl 10:12 27691

Nå fikk vi svar på hvorfor det har vært stille fra Erna gjennom AP sine skandaler.
Erna løste skandalen på en annen måte enn de andre skandaliserte politikerne. Hun kaster ektemannen under bussen. Litt Donald Trump-stil.

Sindre Finnes har handlet aksjer 3600 ganger mens Erna var statsminister. Dette er flere handler hver dag eneste dag, i snitt. Hvordan har Sindre tid til dette mens han er i jobb? Har han hevet millionlønn finansiert av skattepenger mens han egentlig har sittet på kontoret og tradet?

Det er fortsatt stille fra andre politiske partier.

Lykke til som ærlig trader blant alle kjeltringene.

Mvh Trodlet
Redigert 15.09.2023 kl 11:15 Du må logge inn for å svare
Sigsig
20.09.2023 kl 14:20 2101

Det er sleipt, men forståelig, at partier prøver å trenere skandaler rundt valg. Det som er det virkelige kritikkverdige, er at Solberg enten bevisst har fart med løgn, eller rett og slett gjort en udugelig jobb. Begge deler uforenlig med å være partileder for Norges største parti. Det er mulig Solberg kan overleve dette, men i tillegg må hun faktisk skille seg for å kunne innta statsministerboligen igjen. Høyre bare utsetter det uunngåelige. Istedenfor å ta regi på lederbyttet vil Høyre nå bli presset fra skanse til skanse. Det er en merkelig strategi, men sannsynligvis fremtvunget av en slags founder's syndrom. De lider under Ernas suverene posisjon i partiet.
Mr Karma
20.09.2023 kl 15:24 2062

Kanskje de famler fordi de har ikke noen opplagt nr. 2. Det er jo også en leders oppgave å sørge for rekrutteringen. Sett noen forslag nevnt i media. Sukk. Det må være de som motstanderne håper overtar Høyre. Forresten synes jeg lenge at Høyre har blitt et noe merkelig parti. Den dreining har skjedd mest under Solberg. Men de har jo samtidig økt. Skyldes det Solberg, høyrevind, eller kanskje at alternativene har blitt så dårlige?

La oss si man er en moderat Ap- person som ikke er ihuga sosialist, men opptatt av at folk skal ha det greit. Denne personen har egentlig bare et alternativ og det er Høyre ser det ut som. De andre partiene blir for spesielle eller ekstreme for den personen. Poenget mitt er at jeg tror ikke Solberg er så viktig som mange tror.
Blue Cow Group
20.09.2023 kl 16:18 2033

Det var ikke snakk om hans synspunkt eller politiske ståsted, det var snakk om prosentregning og hvordan både du og hegnar stryker på barneskolepensum :P
Fleksnes blanda 2 flasker potetsprit og sa "60 og 60, blir 120 prosent det!" og hele Norge lo unntatt du og Hegnar som bare nikket anerkjennende ;D
Hellboy
20.09.2023 kl 16:34 2016

Tja.

Høyre har vel den beste etterveksten av lederkandidater. Venstre har noen. Ap har ingen, FrP har han FpU-lederen som kanskje er det beste som har hendt dem siste ti årene. KrF har jo ingen. SV har jo bare skit etter at Halvorsen ga seg. Rødt er det ingen vits i å kommentere....
Fluefiskeren
20.09.2023 kl 16:59 1990

Det stopper jo aldri…

« Finnes satset på kursfall hos Norsk Industri-bedrifter
Sindre Finnes satset penger på at bedrifter han jobbet for i Norsk Industri skulle falle på børsen. – Brudd på lojalitetsplikten, sier NHO-topp.»

https://e24.no/naeringsliv/i/eJxGel/finnes-satset-paa-kursfall-hos-norsk-industri-bedrifter

*JBJB
20.09.2023 kl 17:24 1943

Hei boy/folkens:))

Og...høyre gjorde rent bord i skolevalgene etter en glimrende strategikamp av Unge Høyre leder Ola Svenneby, folkens - Svenneby nevnes som en kommende stjerne og bør løftes frem hvis Erna settes på sidelinjen - av gullkorn og konstruktive innspill fra unge høyre lederen kan nevnes "full innvandringsstopp" (etter å ha studert hva som skjer i Sverige) og "generasjon Greta Thunberg er død" - ZnageZz...

Leder av Unge Høyre ber om innvandringsstopp: – Vi får et samfunn som kommer til å falle fra hverandre
https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/mQE4O1/leder-av-unge-hoeyre-ber-om-innvandringsstopp-vi-faar-et-samfunn-som-kommer-til-aa-falle-fra-hverandre

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/2BeJWB/hoeyre-klart-stoerst-i-skolevalget-kjempesmell-for-arbeiderpartiet

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 20.09.2023 kl 17:34 Du må logge inn for å svare
keisam
20.09.2023 kl 17:39 1912

Vi får bare konkludere med at vi er uenig, og bra med ulike syn på ting og tang.

I akkurat denne saken setter jeg ikke domstolens eventuelle dom over etikk og moral.

Det virker som Erna ønsker å beholde sin posisjon i Høyre og forhåpentligvis bli statsminister om 2 år. Hun har vel et stort mål om å få Norge inn i EU slik at hun kan bli den største statsministeren etter Gerhardsen. Nå er hun kanskje på nivå med Bondevik og Borten. Nye avsløringer fremover vil bare forsterke trykket på Erna og Sindre og jeg tror det ikke finnes en utvei uansett håndtering.
vicktor
20.09.2023 kl 18:21 1872

Blue Cow Group
" Stryker i barneskolepensum "
Jeg var faktisk den beste i klassen i matte, så kan du tenke deg hvordan det står til med mattekunnskapene til resten.
Økonomi lærer man ingenting om på skolen.
Hovedpoenget i innlegget (fra 01;13) var at vi betaler alt for mye skatt og at svært mange i landet lider nød av den politikken
som blir ført. Vi betaler så mye skatter og avgifter at mange ikke for det til å gå rundt med 2 inntekter.
Man betaler formueskatt om og om igjen, på den samme formuen. Og fribeløpet er 1,5 millioner ( muligens 1,7millioner)
For det beløpet for du ikke kjøpt en 1 roms leilighet i Oslo på 15 m2. Da blir du tydeligvis stemplet som RIK.
Eiendomsskatten må også betales om og om igjen hvert år, da på en eiendom som banken eier mesteparten av.
Ikke rart at mange mister motet og blir deprimert.
Marketwatch
20.09.2023 kl 18:42 1843

Ja, nå må snart media slutte å MOBBE Sindre. At man går short i et selskap har jo ingenting med lojalitet å gjøre, men heller hvordan man (kortsiktig) kan se på utviklingen i et eller flere selskaper fremover. Dersom det f.eks skrives om at det er overproduksjon av alumenium på verdensmarkedet, så er det da ikke illojalt å tro at prisen på aluminium kan gå ned, og også påvirke negativt prisingen av Norsk Hydro. At e24 kan få til en flere siders artikkel om dette, sier vel sitt, likeledes uttalelsen fra lederen av Norsk Industri, han burde ihvertfall vite bedre. Det er vel han som snarere er illojal mot en av sine ansatte og sparker en som allerede ligger nede.
Fluefiskeren
20.09.2023 kl 19:47 1800

Så når han sjef uttaler

«Administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, sier handlene er brudd på lojalitetsplikten.»

Så mener du at det er tull og tøys? Du vet det selvsagt bedre enn Lier-Hansen. Ikke straffbart, men det er faktisk noe som heter uskrevne regler og bryter man dem sier det mye om hva slags person man er.
Redigert 20.09.2023 kl 19:56 Du må logge inn for å svare
Kajtek
20.09.2023 kl 20:24 1758

Hvis Erna må gå pga. at hun er inhabil så må Anniken og Brenna også gå av.
Fluefiskeren
20.09.2023 kl 20:48 1723

Det er ene og alene Høyre som bestemmer om Erna må gå av som partileder. I regjering og Stortinget stiller det seg annerledes.

Du sier jo at du har stemt på Høyre ved valget og da bør du vel føle deg trygg på riktig avgjørelse.
keisam
20.09.2023 kl 20:58 1712

Ja, Huitfeldt og Brenna må gå. Eneste argumentet for at de fortsatt sitter er at de selv gikk til media for å innrømme sine feil. Jeg tror nok Jonas får slite med disse to fra Jessheim fremover, og det ble godt synlig i valget.
Marketwatch
20.09.2023 kl 20:59 1710

Enhver som har den minste innsikt i finanstransaksjoner vet at det ikke har noe med lojalitet å gjøre om man kjøper eller selger aksjer, herunder opererer med calls, short etc. Det har kun med om man tror man kan tjene på en investering eller ikke. Aksjer går opp og ned, ulike syn på markedet og selskapenes utvikling fremover avgjør hvordan man investerer. For f.eks Norsk Hydro som selskap har det ingenting å si om aksjen går opp eller ned (dersom de da ikke mot formodning skal gjennomføre en emisjon), det er selskapets aksjonærer som vil være langt mer opptatt av kursutviklingen. I det lange løp, er det selskapets drift og evne til å skape merverdier som avgjør kursutviklingen, ikke kortsiktige finansinvesteringer. At man som investor skal være "lojal" mot de ulike aksjonærene som er i de ulike børsnoterte selskaper til enhver tid, er vel formye forlangt. Et selskap som velger å la aksjene sine bli handlet på børs, vet jo at aksjene da inngår i ulike finansinstrumenter. Nei, da synes jeg det er langt mer illojalt at arbeidsgiver er med å bære ved til bålet, ovenfor en medarbeider som daglig blir radbrekket av pressen.
Redigert 20.09.2023 kl 21:02 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
20.09.2023 kl 21:02 1698

Hvorfor ikke heller fortelle dette til sjefen hans, Stein Lier-Hansen? Han ser altså annerledes på dette enn deg, og jeg føler at han faktisk står nærmere til å bedømme det enn deg.
Lynmann
20.09.2023 kl 22:23 1642

Som offentleg ansatt har du levd eit trygt og beskytta liv, langt frå marked og konkurransesituasjon og aldri opplevd at arbeidsgivar går konkurs. Du har sikkert vore godt kjent med dei rettar du har som arbeidstakar i verdens største offentlege sektor.

Stein Lier-Hansen: "har tidligere uttalt at organisasjonens ansatte har stått fritt til å handle enkeltaksjer, og at saken ikke vil få konsekvenser for Sindre Finnes’ arbeidsforhold".
Alle store verksemder innen industrien er medlem av NHO.
Sjølv store verksemder som Norwegian kan gå konkurs. Ville det vera illojalt å selgja aksjane til eit selskap på veg ned? Sjølvsagt ikkje.
Har så arbeidsgivar innført forbod mot Day Trading i Norsk Industri? I såfall hadde me fått vita det.

Då gjenstår berre den sosialistiske moralisering over trading og profitt på "spekulasjon".
Samt irritasjonen over at nokon kan utføra private aktivitetar på heimekontor.
No er det slik i privat sektor at ikkje alle har betalt lunch og står klar ved stemplingsuret kl 15.15. Mange har arbeidsveker på 45-50 timar. Pensjonisten sitt syn på heimekontor er nok ikkje i samsvar med kravet til å levera i privat næringsliv. Nokon jobbar faktisk utover 37.5 timar.
Fluefiskeren
20.09.2023 kl 22:34 1638

Hvis det er meg du snakker om så har jeg ikke vært ansatt i offentlig virksomhet i mine 30 siste år som ansatt.

Vi kan ta litt mer. Fra Finansavisen denne gang:

«Norsk Industri-sjefen Stein Lier-Hansen mener handlene er et brudd på lojalitetsplikten.
– Det gir et dårlig signal at en ansatt i Norsk Industri sitter og vedder på at den ene bedriften skal gjøre det bra, og den andre skal gjøre det dårlig. Det bør være opplagt at dette er noe en ansatt ikke skal gjøre. Når det likevel skjer, er det helt åpenbart problematisk for Norsk Industri, sier han til E24.
Videre sier Lier-Hansen at de har hatt tett kontakt med Finnes.
– Vi har daglig kontakt med Sindre og følger ham opp ganske tett. Han er ikke fysisk til stede på jobben, men jobber fra et annet sted, i fred og tro. Når situasjonen har roet seg, blir han nødt til å svare på mange spørsmål blant annet knyttet til lojalitet og hva man skal og ikke skal gjøre i arbeidstiden, sier han.«

Legg spesielt merke til siste setning. Det er vel umulig å være uenig i det?

Skal virkelig en sjef i privat sektor ha lov til å mene noe om en ansatt?

https://www.finansavisen.no/finans/2023/09/20/8037731/finnes-satset-penger-pa-kursfall-for-bedrifter-i-norsk-industri
omans
20.09.2023 kl 23:14 1630

Han har ikke forstått at aksjen ikke er selskapet. Store aksje-eiere i selskaper låner sogar ut aksjene sine til shorting. Ha, snakk om illojalitet til eierskapet!
Redigert 20.09.2023 kl 23:16 Du må logge inn for å svare
Lynmann
21.09.2023 kl 08:18 1520

Hærførar Heyerdal i E24 i Politisk kvarter i dag. E24 har brukt enorme ressursar på leiting etter innsidehandel. Alle handlar ligg no framme slik at publikum kan søkja både på dato og selskap. På spørsmål frå programleiar om E24 har klart å finna noko, er svaret Nei, Intet. For eit nederlag!

Heyerdal sitt håp no er likevel at Økokrim skal etterforska saka. Kvifor, når hans eigen store organisasjon ikkje har funne noko mistenkjeleg etter svært så omfattande arbeid? Jau, hypotetisk kan regjeringa gå av og då kan Høgre koma i posisjon til å overta makta. Då kan ikkje landet ledast av ein statsminister som er under etterforskning!
Samfunnsomveltaren Raudt har vidare hevda at Høgre «stjal valget.» Forskningen viser derimot at skandalar har lite påvirkning på valg, men kan ha store konsekvensar for enkeltpersonar.

Ja, la oss for all del løfta fram Mads Gilbert sitt forslag om omvalg og erstatta Storting og regjering med eit råd på 10 personar.
Kajtek
21.09.2023 kl 10:51 1452

Rødt lærer fra Trump. Regjeringen klarer ikke svelge nederlaget, derfor forklarer de det men alle de skandalene som kom før valget som er grunnen til at de tapte. De klarer overhuset ikke se tapet i sammenheng med den politikken de fører. Håper folk flest forstår litt mer av det.
Fluefiskeren
21.09.2023 kl 10:53 1456

Neste meningsmåling blir interessant.
*JBJB
21.09.2023 kl 11:20 1436

Hei flue/folkens:))

Og...ta deg en bolle, flue - dine verdier og holdninger ligger å vaker rundt sperregrensen, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Kvike11
21.09.2023 kl 12:29 1389

Ingen har nogensinde set en politikker, prøve at hænge så godt fast ved bordkanten.
Virker som om Solberg, tror at alle andre er idioter.
Ingen kan nogensinde vise hende tillid mere.
Hun forsøger at lave et godt spin og trække tiden ud med ingenting, virker bare mere og mere pinligt for hende
Hun er færdig i norsk politik, mon hun ikke snart fatter det.
omans
21.09.2023 kl 12:38 1385

Du virker ikke som kvikeste kniven i skuffen. En form for hersketeknikk bruker du også. Iom du tar formening om andres oppfatning og hva andre skal tenke.
Bytt ut med alle likesinnede av degselv, og d er sannsynlig ikke flertallet.
omans
21.09.2023 kl 12:43 1373

Hvilket parti har ikke fått noe skurr på seg siste året?
Eller er tyveriet til Mox glemt nå? Står til og med i bibelen, du skal ikke stjele. Står neppe at; du skal ikke ha en ektemann som er daytrader når du er statsminister/partileder, og du ikke har kontroll på d.
Fluefiskeren
21.09.2023 kl 12:45 1367

Så du mener meningsmålingen er helt uinteressant? Der tror jeg du er i mindretall.
Marketwatch
21.09.2023 kl 13:54 1330

Må si jeg er mye mer sjokkert over at byrådet i Oslo får seg til å forby kjøtt i barnehager, enn at Sindre handler aksjer i skjul på gutterommet. Dette viser klart diktatoriske tendenser fra byrådet sin side, uten ønske om å ta hensyn til andre sine interesser og preferanser. Mener virkelig byrådet at de redder verden ved å legge landbruket i Norge brakk og å sørge for fraflytting i store deler av landet? Det blir vel mer og mer klart, at Oslo er i ferd med å bli fremmed for resten av landet og at man etterhvert bør få seg en annen hovedstad!
Lynmann
21.09.2023 kl 15:47 1296

Du kan ikkje ha fått med deg den store toleransen avgåande byråd utviser.
Storsinna nok, skal det (enn sålenge?) vera lov å ha med heimefrå ei skive med skinkepålegg.
Enn sålenge.
Slettet bruker
21.09.2023 kl 15:56 1289

Er det ikke merkelig at vi kan holde det gående i årevis når vi skal henge ut politikere som ikke deler vårt ståsted?
Dermed forsvinner fokus mot det som vi burde være opptatt av, som f.eks. mer enn 40 år av politikk som ikke gagner folk flest ( verdensrekord i dårlig psykisk helse i Norge, verdensrekord i hvor mye rikdom som er på få hender i Norge, verdensrekord i egotripping kanksje?).
Det mest fornuftige med alle disse episoder med politikere er vel at de illustrerer en tydelig tendens: politikk dreier seg ikke lengre om å sørge for at flest mulig har det bra; Pendelen går overtydelig mot egotripping.
omans
21.09.2023 kl 16:44 1263

Valget har akkurat vært, d er 2 år til neste valg så meningsmåling nå er malplassert.
Redigert 21.09.2023 kl 16:45 Du må logge inn for å svare
pengex
21.09.2023 kl 17:28 1232

Oslo er ødelagt. Å male asfalt grønn betyr ikke at den er miljøvennlig.
Kajtek
21.09.2023 kl 18:42 1202

De sier at 50 z av velgerne sier at Erna må gå. Hvem er de 50 % ? Er det Høyre velgerne eller er det blanding , Rødt , SV, AP, SP ? Og hvorfor er det så stille rundt Anniken Huitfeldt ?
Slettet bruker
21.09.2023 kl 18:54 1184

https://www.nrk.no/nyheter/eva-joly-mener-erna-solberg-ma-trekke-seg-1.16564159

Hva vil du med et slikt svar? Skylde på « sosialister» som flittig blir brukt her på forum på AP m.fl. som et skjellsord ( selvom f.eks. AP er langt til høyre for sine Peers i mellomeuropa).
Samtlige av de etablerte partier fører en forkastelig politikk og har gjort det siden sent på 70 tallet.
Politikk skal måles utfra sine konsekvenser, og Norge har definitivt gått fra et lovende demokrati til en kapitalanarkistisk stat med frimerkefrihet / tvangsregime for sin befolkning.
Større barnehage finnes ikke i verden. Og folket sluker alt de blir servert…
Redigert 21.09.2023 kl 19:01 Du må logge inn for å svare
Lynmann
21.09.2023 kl 19:40 1150

-Du verden kor små norske sosialistar er!

Sidan første oljemilliard kom på bok i 1973 er norske innbyggjarar tilført ca. 5.000 milliardar kroner. I utgangspunktet likt fordelt med i gjennomsnitt ein million kroner til alle i form av direkte og indirekte tenester. Sosialistar evnar ikkje sjå slikt. Derimot er dei 'gode' på å rekna på skattelette.

I det übersnevre sosialistiske perspektiv heiter det at
-ein kan ikkje gå i butikken og handla mat og brød med prosentar.
Det er samanlikninga av Fredriksen og Røkke opp mot den vanlege mann som gjeld. Dette er den sosialistiske målestokk og bevisførsel på ulikskap.
Spons av barnehageplass med meir enn 100.000 kroner er aldri del av det sosialistiske fordelingsperspektiv. Noko som aldri er del av samanlikningar med USA og England. Då heiter det at Norge har relativt fleire milliardærar. Men i Norge har me jo også langt fleire millionærar!

I serien Finnes Trading har dagen gått uten nye "funn" og avsløringar.
Det sosialistiske perspektiv på Dagsnytt 18 er no begrensa til at Lysbakken snakkar om "omfanget" av habilitet.
Raudt og talerøyret DN viser til eigarskapet i Hydro. Når E24 som har benytta store ressursar på å ettergå Finnes sine kjøp i Hydro opp mot spesifikke hendingar ikkje finn noko suspekt, vil heller ikkje Økokrim finna inhabilitet.

NRK spurde om Finnes "kunne ha fått tak i informasjon" frå ex-statsministeren.
"Omfanget" og skade av eventuell inhabilitet er målbart. Det er ikkje snakk om lekkasje til utenlandske makter. Det er i aller verste fall snakk om småpengane i gevinst. I gjennomsnitt 1.000 kroner i gevinst pr handel. Der det altså ikkje eksisterar den minste dokumentasjon på Inside.

-Du verden kor små norske sosialistar er!
Kvar er den reelle omsorg for kjøpekrafta til "dei nederste ved bordet" når hovedfokuset er på å TA dei rike, innfører direkte destruktiv næringspolitikk til skade for fellesskpaet, for så å køyra så målretta og dedikert på ei fillesak i det store samfunnsperspektivet?
pengex
21.09.2023 kl 21:17 1097

Har ett gammalt aftenposten fra 1937. Da var statskassa på 10 millioner.
Slettet bruker
21.09.2023 kl 21:19 1083

Du må da bo på mars! Det at Staten har penger på bok betyr ikke at det har kommet folk flest til gode. Det er i utenlandske medier man må lese at overskudddet derfra i sin helhet har tilfalt eliten. En elite som er størst av alle OECD land. Livskvaliteten til flertallet i Norge er nå så dårlig at til og med selvmordstallene ( som pleier å være stabile) øker. Og tro ikke at greedflasjon sørger for bedre livskvalitet. Sannheten er nå at alle aktører kan flå deg for det de vil uten begrensninger. Offisielt ligger kostnadene for varer og tjenester kun 50-60% over EU, men de reelle kostnader er garantert det dobbelte av det i EU ( mens Medianlønna ligger under mellomeuropa). Viaplay koster 800 for en pakke som koster 200 i Nederland. Bilforsikringen koster meg 18000 mens den koster 3800 i Nederland.. Det eneste som koster mindre i Norge er bensin, grunnet fall i krona. Våkn da opp mann og sammenlign Norge i et historisk perspektiv og med relevante EU land.
Ikke USA, som da må være det verste vestlige landet å bo i: Der er sensuren åpenlyst og enda mer dramatisk enn i Norge, og begrenser seg ikke til sensur i ordbruken i barnebøker… https://www.timesofisrael.com/texas-teacher-reportedly-fired-after-reading-from-anne-franks-diary-to-students/
Om de konservative i Norge går den veien, burde de sendes til månen…eller USA
Erna nøyer seg med å avskaffe fattigdomsbegrepet, noe som er alvorlig nok, især når Norge også der topper OECD statistikkene.
I hele EU så har man ihvertfall en uttalt politikk rund dette med fattigdom.
Å la det skure og gå er politikken fra ALLE etablerte politiske partier i det i indoktrinerte Norge.
Expats mistrives VELDIG i Norge, og slik må da selvsagt kritiseres….
https://www.lifeinnorway.net/is-norway-really-so-bad-for-foreigners/
Redigert 21.09.2023 kl 21:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.09.2023 kl 21:33 1065

Ja, jeg husker at en engelsk spiller ble solgt for 1 million pounds ( Trevor John Francis i 1979… Han døde nå i juli). , og at jeg lo av Pink Floyd «money» fordi de sa « I’ll buy me a fotballteam)
*JBJB
22.09.2023 kl 13:04 905

Hei flue/folkens:))

Og...ventetiden er over, flue - velgerne gir bæng i noen aksjehandler og småsnusk i habilitetsreglene - Høyre bykser frem ca. 1,5% i forhold til valgresultatet forrige mandag mens dine verdier og holdninger fortsatt vaker rundt sperregrensen...ZnageZz...

Hele stortingsmålingen (endring fra forrige septembermåling fra VG i parentes):
Rødt 5,6 (+1), SV 8,7 (+1,3), Ap 20,8 (+0,5), Sp 7,7 (+0,6), MDG 4,3 (-0,6), Venstre 7,2 (+2,4), KrF 2,9 (-1,2), Høyre 27,2 (-1,8), Frp 11,2 (-1,2) og INP 2,6 (-).
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2023/09/22/195950122/ingen-velgerflukt-fra-hoyre-etter-aksjesaken

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla