<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Går av som sjef i Møbelringen

Henning Eriksen fratrer sin stilling som konsernsjef i Møbelringen etter nesten åtte år.

Publisert 20:44 29. mai 2024
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Konsernsjef Henning Eriksen i Møbelringen. Foto: Møbelringen

Bakgrunnen for avgangen er uenigheter mellom ham og styret om kjedens fremtidige forretningsstrategi og finansieringsmodell, melder DN.

– Vi er uenige om hvordan vi skal håndtere nødvendige investeringer for å møte fremtidens krav til IT-sikkerhet og stabilitet, kundevennlighet og konkurransedyktighet i markedet. Jeg forstår at styret mener at full enighet er nødvendig, spesielt i gjennomføringsfasen, for å lykkes. Det klarte vi ikke å oppnå, sier Eriksen.

Det er ikke angitt noen tidsramme for å finne Eriksens etterfølger, men selskapet har startet prosessen med å finne en ny leder. Under Eriksens ledelse har Møbelringens omsetning vært stabil på 1,8 milliarder kroner siden 2017. Eriksen vil fortsette i sin rolle som konsernsjef frem til utgangen av september.