<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Snekrer en pengemaskin

Repeterende inntekter, god vekst og et stort marked å ta av er et attraktivt utgangspunkt for SmartCraft å bygge seg stor og fet. 

Publisert 15. juli 2022 kl. 14.25
Oppdatert 15. juli 2022 klokken 15.22
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 1018 ord
DIGITALISERINGEN TILTAR: Det er mye data som skal registreres og dokumenteres på en byggeplass etter hvert og stadig flere bruker programvareløsninger for det. Det er fortsatt mange potensielle kunder for SmartCraft å ta av, spesielt lenger sør på kontinentet. Foto: Iván Kverme

– Om to-tre år så håper jeg vi har fått sementert vår nordiske posisjon enda bedre og gjort flere oppkjøp, både i Norden og utenlands, slik at vi begynner å bre oss inn i det europeiske markedet, sier daglig leder Gustav Line i SmartCraft.

Samlet sett er SmartCraft allerede den største leverandøren av produktivitetsprogramvare for håndverksbransjen i Norden, selv om finske Admicom er størst i Finland og Hantverksdata er størst i Sverige.

Line