<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Svak start for Mercedes
Mercedes-Benz innledet 2024 med nedgang i salget, tynget av trøbbel i Asia og lavere elbiletterspørsel.
Over 600 km rekkevidde, men prisen er slett ikke dum
MÁLAGA, SPANIA: Renault har vandret i mørket i det norske personbilmarkedet siden Zoe hadde gjort fra seg ved inngangen til 2020-tallet. Med lansering av Scenic ser det betydelig lysere ut.
– Det kom en liten finanskrise
Medgründer Pouria Ruhi mener å ha fått med seg den perfekte investoren. Nå vil det banebrytende selskapet til Sverige, Tyskland, Østerrike – og Sveits.
Tesla inngår forlik i søksmål om dødsulykke i USA
Tesla har inngått forlik i et søksmål anlagt av familien til en person som omkom da en selvkjørende Tesla Model X krasjet på en motorvei i California i 2018.
Har kjørt 2 millioner kilometer i en Tesla – gratis
Hansjörg Freiherr von Gemmingen-Hornberg (60) har snart kjørt 2 millioner kilometer med sin ti år gamle Tesla Model S, med gratis lading. – Nå skal jeg en liten tur til Bergen og så til Marokko, sier han. 
Slik går det med luksusbilsalget
Registreringstallene for første kvartal viser at det går tregt for norsk bilbransje. Porsche har imidlertid fått noen eksotiske biler på veien. 
Katastrofesalg ga katastrofetall for bilimportør
Etter flere rekordår traff rentenivå, valutakurs, prispress og feil modeller bilkonsernet Bertel O. Steen midt i fleisen i fjor. 2024 har startet enda dårligere.