<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Når toppen blir en nedtur
HØGEVARDE: Toppen er vanligvis målet, men når du når toppen av fjellveien i en Audi RS3 på realt vinterføre, ønsker du egentlig bare å kjøre ned for å kjøre opp en gang til.
Disse bilene har dyrest forsikring
Av de 20 mest solgte bilene i Norge i fjor, varierer forsikringskostnaden med 100 prosent. Den mest populære, Tesla Model Y, koster mer å forsikre enn enkelte dyrere biler. 
Utviklet av Ferrari-arving – så mye må du ut med
Piero Lardi Ferrari (78) har vært med på å utvikle Riva 82 Diva, en flybridge-yacht til snaue 90 millioner kroner. Vel og merke om man velger å registrere den i Norge.
Norske Vilhelm fikk stor oppgave av Rolls-Royce: Nå kommer de for salg
Norske Vilhelm Koren fornyet formspråket til Bentley og Rolls-Royce inn på 1960-tallet. Nå selges hele fire av hans perler på RM Sotheby’s Monaco-auksjon.
Feil med Cybertruck – 3.900 biler tilbakekalles
Tilbakekallingen gir et første hint om hvordan salget av den nye elpickupen har gått så langt.
Før skulle det være prangende, nå endres trenden
Yachtdesignerne Nuvolari Lenard vil gå bort fra trenden med overdådige interiør og kostbare materialer, for å skape noe som er mer i tråd med nye tider.
Helt ny Land Cruiser: En bil du får farlig lyst på
Endelig er det kommet en helt ny Toyota Land Cruiser. Spørsmålet er om oppskriften både kan sjarmere de eksisterende entusiastene og samtidig skape nye.