<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Anbefaler fem aksjer

    Publisert 20. mars 2018 kl. 11.22
    Oppdatert 20. mars 2018 klokken 11.22
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, PGS, Wallenius Wilhelmsen, Europris og Subsea 7 er det norske bidraget i porteføljen.- Oljeserviceindustrien er etter vår vurdering i bunnen av syklusen og en ny opptur er i sikte. Vi anbefaler at man eksponerer seg mot denne kommende oppturen gjennom tre oljeserviceaksjer: Subsea 7, BW Offshore og PGS, skriver Nordea.- I det siste har inflasjon vært sentralt, men i forrige uke dominerte politisk og økonomisk rivalisering fra stormakter som ønsker å vise muskler. Markedene har generelt reagert lite på det som har med politikk og politisk usikkerhet å gjøre, men er nå i spenning på grunn av hendelser som kan ha stor betydning for den fremtidige børsutviklingen, avslutter Nordea.