<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fersk datter med 50 mill. i sikte

Oslo Børs-noterte Endúrs nye datterselskap ligger an til å sikre fire kontrakter på kort tid, med samlet verdi på nær 50 millioner.

Publisert 29. jan. 2021 kl. 13.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 190 ord
SKAL REHABILITERES: BMO Entreprenør er laveste budgiver i anbudet for rehabiliteringen av Hamangtunnelen i Bærum. Foto: Wikimedia Commons

 

BMO Entreprenør har denne inngått to nye kontrakter, og selskapet ligger «svært godt an» til å sikre seg ytterligere to, melder Endúr fredag. Endúr kjøpte opp BMO Entreprenør så sent som i fjor høst.

Den ene kontrakten er inngått med Oslo Havn for vedlikehold. Den andre er inngått med Bane NOR for broforsterkning på Kongsvingerbanen.

I tillegg vises det til at BMO Entreprenør er laveste tilbyder med en sum på cirka 25 millioner kroner i anbudet for rehabiliteringen av Hamangtunnelen i Bærum, og at selskapet er lavest ved åpningen av anbudet for brovedlikehold i Finnmark i år og neste år.

Samlet verdi av inngåtte og potensielle avtaler er i underkant av 50 millioner kroner, opplyses det.

Ser betydelig etterspørsel

Hamangtunnelen-oppdraget innebærer betongrehabilitering og støping av nye betongvegger i hele tunnelens lengde, samt utskifting av elektrisk anlegg.

– Prosjektet passer oss svært godt. Våre dyktige medarbeidere har bred kompetanse og erfaring innenfor rehabilitering av betongkonstruksjoner, sier avdelingsleder i BMO Entreprenør, Bent Asbjørnhus, i meldingen.

Ifølge Jeppe Raaholt, adm. direktør i BMO Entreprenør, opplever selskapet betydelig etterspørsel for sine tjenester. Han tilføyer at markedet for rehabilitering av infrastruktur ser sterkt ut.