<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Tøff kamp for å kapre doktor
Da doktorgradsstudenten Ibrahim Pelja (28) viste interesse for en jobb i Gabler, sloss de ulike avdelingene om å kapre ham. Så opprettet selskapet en spesialdesignet stilling.
Fagforeninger sammen om gratiskurs
Fagforeningene Nito, Negotia og Finansforbundet har gått sammen om en fagsatsning på kunstig intelligens som er gratis for alle.
– Norske bedrifter mangler kompetanse
– Norske bedrifter mangler kompetanse på kunstig intelligens, sier Klas Pettersen, adm. direktør i Nora.ai. Nå er det opprettet en egen forskerskole for doktorgradsstudenter. 
– Norske selskaper verdsettes høyt
Norske bedrifter scorer høyt når yrkesaktive nordmenn blir spurt om hvem de anser som den mest attraktive arbeidsgiveren.
De mest attraktive jobbene
Dette er de unge økonomenes drømmearbeidsgivere. Men menn og kvinner har svært ulik prioritering. 
– Formuesskatten og utbytteskatten rammer hardere
For eierne av kompetansebedrifter vil økt formues- og utbytteskatt ha større økonomisk betydning enn den økte arbeidsgiveravgiften. 
Økt arbeidsgiveravgift påvirker ikke rekruttering
Den foreslåtte økte arbeidsgiveravgiften vil gi store norske kompetansebedrifter en ekstraregning på opp mot 100 millioner kroner. Men bedriftene planlegger ikke færre ansettelser.