<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Milliarden er bare første delmål

Tross sine 29 år har Robin Røed mer enn ti års gründererfaring. Selskapene hans omsetter for rundt 40 millioner kroner, han har 30 personer på lønningslistene og nå vil han spise kirsebær med de store.

  Publisert 7. sep. 2021 kl. 11.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 157 ord
  Veien hit: – Milliarden er bare første delmål
  Tross sine 29 år har Robin Røed mer enn ti års gründererfaring. Selskapene hans omsetter for rundt 40 millioner kroner, han har 30 personer på lønningslistene og nå vil han spise kirsebær med de store. – Vi bygger opp noe stort som alle bedrifter trenger.

  Ellingsrud-gutten tok faget «ungt entreprenørskap» på videregående skole, og en gründerspire fikk gro. Men der andre ungdomsbedrifter legges ned før russetiden, lever Røeds selskap Dugnadsiden.no fortsatt i beste velgående. Røed, som også har jobbet som eiendomsmegler på fulltid i noen år, fortsetter å bygge selskaper.

  – Nå bygger vi opp noe stort som alle bedrifter trenger. Noe som skal gjøre det enklere å være daglig leder og mer effektivt å være regnskapsfører, sier Røed.

  Og det skorter ikke på ambisjonene:

  – Milliarden er bare første delmål.

  I denne episoden av Veien hit forteller han om de klassiske gründertabbene, hvorfor så mange gründere forblir enmannsbedrifter uten å få til noe skikkelig stort og hvorfor skyhøye ambisjoner øker sannsynligheten for å lykkes.

  Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

  Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.