<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Widerøe og Norwegian inngår billettsamarbeid

Flyselskapene lover en forenklet reisehverdag med sitt utvidede samarbeid.

  Publisert 3. mai 2023 kl. 09.18
  Oppdatert 3. mai 2023 klokken 09.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 196 ord
  STERKERE SAMMEN: Widerøe og Norwegian utvider samarbeidet. Foto: Iván Kverme

   

  Widerøe og Norwegian utvider samarbeidet. Det er nå å mulig å kjøpe Widerøe i kombinasjon med Norwegian på samtlige destinasjoner, inkludert utland.

  – Norge er et svært viktig marked for både Norwegian og Widerøe, og mange av passasjerene våre benytter seg av begge selskapene når de reiser. Derfor ønsker vi å legge til rette for at våre felles passasjerer får en forenklet reisehverdag, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

  Dermed kan man reise på gjennomgående billett fra for eksempel Berlevåg til Roma med Widerøe og Norwegian.

  – Kjøper du gjennomgående billett med oss nå, så skal vi sørge for at du kun må sjekke inn en gang, og vi sørger for at bagasjen din kommer helt frem. Det skal være en helt sømløs reise, fortsetter kommersiell direktør i Widerøe, Christian Skaug.

  Flyselskapene startet først et samarbeid i juli i 2022, som omfattet gjennomgående billetter ved reiser innenlands og til Storbritannia og Spania.

  Transport av dyr er i dag ikke omfattet av samarbeidet, og må håndteres som tidligere med enkeltbestillinger hos hvert flyselskap. Noen få flyplasser, Bilbao, Burgas, Ibiza, Palanga og Varna, er ennå ikke omfattet av samarbeidet på grunn av systembegrensinger. Planen er at det skal være på plass innen 2024.