<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nas
Fredriksen laster opp i sin nye utbytterakett
Fredriksen fortsetter å laste opp i sin nye utbytteaksje. Nederst kan du se oversikt over dagens største endringer blant de store investorene på Oslo Børs. 
Enorm trading i Norwegian: Storinvestorene tilbake for fullt
Store private investorer og institusjoner evakuerte Norwegian i forkant av den massive restruktureringen for to år siden. Men nå er de tilbake igjen, for fullt.
Norwegian knekker sammen: – Det er ikke noe i dag som gjør at frykten som henger over sektoren avtar
Flyanalytiker Kenneth Sivertsen er usikker på om Norwegian-aksjen bør falle like mye som den gjør. – Men; sånn er markedene nå, sier han.
Nå går Fredriksen for utbytter i Norwegian
John Fredriksen har startet flere utbyttemaskiner enn de fleste. Nå legges det til rette for at også Norwegian skal betale utbytter, som sitter med like mye cash som markedsverdi.
Norwegian-sjefen ba analytikerne justere: Her er responsen
Er du Norwegian-aksjonær og ikke fått gjort hjemmeleksene før morgendagens kvartalstall? Ta det med ro, for det har disse seks analytikerne gjort.
Ryanair angriper SAS og Norwegian i København
Ryanair-sjef Michael O`Leary har i en årrekke harselert med både SAS og Norwegian. Nå angriper han fysisk med to nye fly i Danmark, og fortsetter skittkastingen.
Trendbrudd og mange salgssignal
Børsene falt i Oslo og New York. Trendbrudd i Norwegian og PGS korrigerte ned. Kronen og bitcoin stupte. Hva nå?