<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Norwegian
Norwegian-sak mot staten: EFTA-domstolen kobles på
Oslo tingrett har satt en full stans i Norwegian sitt søksmålet mot staten om et klimagebyr på 400 millioner kroner. Nå går saken til EFTA-domstolen. 
ABG kutter: Norwegian-aksjen i fritt fall
ABG Sundal Collier gjør som en rekke andre meglerhus, og kutter kursmålet. Norwegian-aksjen responderer med å smelle ned, og kursopgangen for året nærmer seg null.
Nye Norwegian-ruter
Norwegian lanserer nye direkteruter, og åpner billettsalget til sommersesongen 2024.
Norwegian knekker sammen: – Det er ikke noe i dag som gjør at frykten som henger over sektoren avtar
Flyanalytiker Kenneth Sivertsen er usikker på om Norwegian-aksjen bør falle like mye som den gjør. – Men; sånn er markedene nå, sier han.
Norwegian-sjefen ba analytikerne justere: Her er responsen
Er du Norwegian-aksjonær og ikke fått gjort hjemmeleksene før morgendagens kvartalstall? Ta det med ro, for det har disse seks analytikerne gjort.
Ryanair angriper SAS og Norwegian i København
Ryanair-sjef Michael O`Leary har i en årrekke harselert med både SAS og Norwegian. Nå angriper han fysisk med to nye fly i Danmark, og fortsetter skittkastingen.
Oppkjøpsrykter rundt Norwegian – Vestre er festbrems
Oppkjøpsryktene er i full gang igjen rundt Norwegian. Denne gang skal flere europeiske flyselskaper være interesserte, men de har ett stort problem: Næringsminister Jan Christian Vestre.