<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Oslo
Garasjeplass solgt for 2,25 millioner kroner
Solide parkeringskostnader i Sommerrokvartalet.
Oppussingsobjekt gikk 6 millioner over prisantydning
Få boliger på markedet i Oslo fører til kupping og hete budrunder. En bolig på Nordstrand gikk 6 millioner over prisantydning, mens en leilighet på Grünerløkka endte hele 44 prosent over prisforlangende.
Billigere buss og bane – også for finansmenn
Det er god fordelingspolitikk å ta en lavere pris fra dem som reiser kollektivt, mener Sirin Stav (MDG), miljøbyråd i Oslo.
– Føler at markedet bobler
Over 100 på visning, kuppforsøk og vinnerbud på 580.000 kroner over prisantydning høres ut som noe fra 2021. Men slik var det da en toromsleilighet på Torshov ble solgt denne uken.
Statsbygg planlegger salg av Victoria terrasse
Utenriksdepartementet skal flytte fra Victoria terrasse til det nye regjeringskvartalet i 2025. Nå har Statsbygg fått i oppdrag å forberede et salg.
Kjøpte bolig med parkering i 2012, gammel eier nekter å gi fra seg parkeringsplassen
En boligkjøper ante fred og ingen fare da han i slutten av 2012 kjøpte en leilighet med parkering. Ti år senere er fortsatt ikke parkeringsplassen overført til den nye eieren, selv etter utallige lovnader fra megleren.
Kjøper bygård til 200 mill. for å lage heldigitalt hotell
Carucel Eiendom kjøper Frogner-bygård for 180 til 200 millioner, og går sammen med Numa for å lage et nytt heldigitalt hotell.