<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
altor
Børsfiasko reddes av aksjonærene
Meltwater-aksjen har kollapset, men investorene får litt igjen når oppkjøpsfondene Altor og Marlin sluker selskapet. 
– Vi har fundamentalt tro på selskapet
Tom Jovik i Altor erkjenner at Sport Outlet har fått komme for lett til. – XXL har sluppet litt for mange av de laveste prispunktene, sier han.
Altor tok et kjempejafs av XXL
Altor skulle kjøpe aksjer for 119 millioner kroner i XXL-emisjonen, men endte opp med 247 millioner kroner. – Jeg tror det er en mulighet for at de tar selskapet av børs, sier en analytiker.
Brenner penger på XXL
Altor har tapt nesten 650 millioner kroner på XXL-investeringen. Nå går oppkjøpsfondet inn med minst 119 millioner kroner i en ny kriseemisjon.
Vil pøse milliarder inn i grønn industri
Altor er mest kjent for sine satsinger i XXL og Sats. Men et grønt industriløft 12 mil sør for Oslo har gitt private equity-selskapet appetitt på en ny rolle.
Gravde til gull i fjor – nå selger de til Altor
Med Altor som hovedeier kjøper Eleda seg inn i nordisk anleggsbransje. Første spadestikk i Norge er brorparten av milliardkonsernet Gjermundshaug.
Skal investere titalls milliarder i Norge
Vianode har jekket opp batteriambisjonene i Norge. Det vil kreve investeringer på titalls milliarder kroner de kommende årene, ifølge direktør Stian Madshus.