<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gjensidige
En rekke meglerhus kutter kursmålet etter onsdagens tall
Flere meglerhus senker kursmålet på Gjensidige Forsikring etter ukens kvartalstall. 
– 2023 vil bli et godt år
– Selv om vi forventer at utlånstapene skal øke fra lave nivåer i 2022, mener vi dette vil være veldig håndterbart for bankene, sier Norges beste finansanalytiker Håkon Astrup. 
Bilskade-bonanza på glatte veier – skader for millioner
Siden fredag har Gjensidige registrert rundt 400 skademeldinger fra bilister som har bulket – mange av dem på grunn av glatte veier i Sør-Norge.
Voss frykter skader for minst 100 millioner etter flommen
Flommen har trolig gjort skade for minst 100 millioner på Voss og Evanger. Totalt er skadene på Vestlandet likevel mindre enn forsikringsselskapene fryktet.
Kapret 50 IT-hoder med personifiserte annonser
Med hjelp av boards med store bilder av egne ansatte rettet mot deres nettverk har Gjensidige klart å kapre rundt 50 nye tech-ansatte i et svært stramt arbeidsmarked.
Forsikringsgigant tar kampen mot grønnvasking og lokker med ekstra erstatning
– Det kommer til å bli villere og våtere, sier bærekraftsdirektør Bente Sverdrup i Gjensidige, som kan friste med ekstra utbetalinger til kunder som gjør klimatilpasningstiltak.
Hvor er konkurransen i forsikringsmarkedet?
Konkurransen i skadeforsikringsmarkedet er nesten fraværende. Finanstilsynet bør redusere de særnorske kapitalkravene for å stimulere til nyetableringer, skriver Håvard J. Djupedal i Balder Forsikring.