<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
istanbul
Ekspertenes drømmereiser: Syv magiske reiseruter
Vi spurte syv reiseeksperter om deres drømmereiser. Svarene spenner fra Sør-Afrika, til Peru og Kina, og fra vulkaner til sjøløver og portvin.
Blystad-eid containerskip braste på land
Et skip eid av Arne Blystads containerrederi Songa Container fikk et ublidt møte med en tyrkisk kai fredag. Søndag er skipet klarert for videre seilas.
Omvalg i Istanbul etter lokalvalg
Valgkommisjonen i Tyrkia har bestemt at det skal holdes omvalg i Istanbul etter at AKP-partiet til president Recep Tayyip Erdogan tapte lokalvalget i storbyen.
Istanbuls nye flyplass åpnet
Alle avganger er nå flyttet til Istanbuls nye flyplass, og den gamle Atatürk-flyplassen er offisielt stengt, sier en talskvinne for operatøren IGA søndag.
Erdogan åpnet ny storflyplass
Erdogan hevder det skal bli verdens største flyplass.
Tyrkia ber igjen om å få tilgang til konsulatet
Tyrkias utenriksminister gjentar anmodningen om å få tilgang til Saudi-Arabias konsulat i Istanbul. Han sier at landet ennå ikke samarbeider i Khashoggi-saken.
Trump skeptisk til å straffe Saudi-Arabia med våpenstopp
Donald Trump frykter økonomiske tap for USA hvis Saudi-Arabia straffes med stans i våpensalg etter det angivelige parteringsdrapet i Istanbul.