<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
julegave
Nordmenn vil bruke mindre penger på julegaver
I hele Skandinavia planlegger folk å bruke mindre penger på julehandelen i år.
Posten i mål med julepakkene
Etter å ha håndtert over 40 millioner postsendinger i desember, melder Posten at alle terminaler er tømt for julepost og er sendt til mottagere landet over.
Kommer gavene frem til jul?
Hvis du for ett år siden kjøpte aksjer i et containerrederi, har du nok råd til ekstra dyre julegaver i år. Men det er ikke sikkert de kommer frem før Sølvguttene synger julen inn.
I år gjelder andre byttetips for julegaver
For å unngå trengsel, kø og kaos i romjula anbefaler Forbrukerrådet å vente til etter nyttår med å bytte julegaver. Da må man endre strategi fra tidligere år.
Bruker 160 mill. på de ansatte etter spesielt år
Danskebåtrederiet DFDS spanderer aksjer for 160 millioner kroner på de ansatte som takk for innsatsen gjennom coronautfordringene.
Julegavene til: Den som har alt
Noen mennesker har alt de trenger og har ingenting på ønskelisten. Det gjør julegavehandelen litt vanskeligere, men noen ting kan du likevel overraske med.
Sent ute med julegavene? Her er noen treffsikre tips
Er du i tvil om hva du skal legge under treet, eller hva du ønsker at noen kjøper til deg? Her er oversikten over treffsikre pakker