<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
julian assange
Julian Assange kan bli utlevert
En britisk ankedomstol har besluttet at WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange bør utleveres til USA. Men saken er ikke ferdigbehandlet i britisk rettsvesen.
Ber Trump benåde Assange
En høytstående menneskerettighetsekspert i FN ber USAs avtroppende president Donald Trump om å benåde WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange.
Britisk domstol avgjør Assanges skjebne
En britisk domstol skal de neste ukene avgjøre om WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange blir utlevert til USA der han risikerer livsvarig fengsel.
Julian Assange ber om løslatelse
Julian Assanges advokater vil be om at han løslates mot kausjon. De sier fengslene kan bli smittesentraler.
Klart for rettsmøte om USAs utleveringskrav mot Assange
Amerikanske myndigheter skal i en britisk domstol mandag argumentere for hvorfor de mener WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange må utleveres til USA.
Rettsmøte for Assange i London
WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assanges advokater fikk ikke retten med på å utsette utleveringssaken. Den skal dermed gå som planlagt i februar.
Nytt rettsmøte i Assange-saken neste år
USAs krav om utlevering av WikiLeaks' grunnlegger Julian Assange skal behandles i et nytt rettsmøte i februar 2020, har en domstol i London besluttet.