<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mallorca
Kokvarmt Mallorca-marked
En toppmoderne villa med havutsikt eller en 1.000 år gammel bolig med parklignende tomt i innlandet? Mallorca kan by på det meste, og prisene øker.
Et lite slott i Italia til prisen av norsk hytte
En hytte ved sjøen i Norge koster i 2021 i snitt 10.2 millioner kroner. Det er mye penger for kalde sommere, når du kan sikre seg ditt eget lille slott i Italia, Frankrike eller Spania. Her er de digge eiendommene du kan få for de samme pengene.
Opplevde bråstopp i Spania, nå tror megler på kraftig prisvekst
Nordmenn har lukket døren for fritidsboliger i Spania under coronapandemien, men nå tror Mallorca-megler vaksinen vil fyre opp markedet igjen.
Mallorcas store klassereise
Kunst i verdensklassen, anerkjente designhoteller og ni Michelin-restauranter på en liten øy i Middelhavet. Det har skjedd mye siden de første nordmennene satte seg på et charterfly på vei til Mallorca for 60 år siden.
Tungt for pakkereiseselskap
Pakkereiseselskapet Reisegiganten hadde anstrengt likviditet i fjor og måtte hente 5 millioner fra eierne. Nå jobbes det med en ny refinansieringspakke.
Spanske festøyer ønsker forbud mot alkoholservering på fly
Myndighetene på Mallorca og Ibiza prøver å bekjempe "antisosial turisme" og ber Spania og EU om å forby alkoholservering ombord på fly og på flyplasser.
Hit vil svenskene på sommerferie
Innbyggerne i vårt kjære naboland lenger etter sol og varme, viser undersøkelse.