<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ole andreas halvorsen
Dårligste første halvår noensinne for Halvorsen
Hedgefond-sjef Ole Andreas Halvorsen er på god vei mot sitt dårligste år noensinne. Nå vil nordmannen satse på vanskeligstilte selskaper.
Tidenes beste fra Klaveness
Tom Erik Klaveness-familiens Klaveness Marine Holding hadde sitt beste år noensinne i fjor og tjente 769 millioner kroner før skatt.
Ventet på aksjen i 11 år – så gikk den amok
Karthik Sarma måtte vente i 11 år, men i 2021 gjorde en ellevill Avis-aksje ham til USAs tredje beste hedgefondforvalter. 
Satser småpenger i AutoStore
Suksessforvalter Ole Andreas Halvorsen, Hermine Midelfart og Anaxo Capital med Bjørn Dæhlie er blant de som har satset penger på AutoStore.
Her er Norges rikeste aksjetradere
Det har vært et fantastisk aksjeår, men vinnerne heter hverken Øystein Stray Spetalen, Arne Fredly eller Svein Støle.
79 norske NAS-millionærer
En lang rekke kjendisinvestorer har kastet seg inn i «Nye Norwegian». I tillegg til en svært kjent norsk hedgefondsforvalter i USA er det totalt 79 nordmenn som er NAS-millionærer. 
Tigergutt satser på bitcoin-aksje
Forvalter Ole Andreas Halvorsen solgte og misset kursoppgang i Google, Microsoft, Visa, Domino’s og bankaksjer, men har veddet stort i Amazon og et selskap som satser på bitcoin.