<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
restauranter
Historisk vekst for Pizzabakeren
Kjedeomsetningen i Pizzabakeren Norge endte på over 1,4 milliarder kroner i 2021. Det er en vekst på 176,9 millioner kroner sammenlignet med 2020.
Knuste egne salgsmål med god margin
I fjor slo de alle tidligere rekorder, og overgikk sine egne forventninger. Nå varsler vinimportgruppen Moestue Group prisøkninger og utfordrende tider for bransjen.
Tjente 16 mill. på restaurantdrift
Etter et marerittår for restaurantbransjen i 2020 klarte Fursetgruppen å forbedre driftsresultatet med 59 millioner kroner i fjor. Godt sommervær og uteserveringer bidro positivt.
Digg Pizza sikter utenfor Oslo
Askeladden & Co-selskapet Digg Pizza hentet nylig 9 millioner kroner i en emisjon. Målet er å doble antall pizzarestauranter før året er over. Så skal ekspansjonstakten økes.
Rødt for restaurantgruppe
Coronatilskudd på rundt 36 millioner kroner i fjor var ikke nok. Med reduserte åpningstider i store deler av året måtte restaurantgruppen Akerhusgruppen svelge et kraftig tap - også i 2021.
– Jeg var 22 år, sjef og idiot som snakket stygt til voksne folk
Christopher Haatuft var mest opptatt av å drikke øl, være tøff og imponere damer. Nå skal stjernekokken bygge et imperium, og de fem første restaurantene er på plass i Bergen og Texas.
Barcodes ferskeste spisested – med 14 ulike kjøkken
Nyåpnede Barcode street food kan lokke til seg mange i lunsjen. Om de velger riktig.