<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
roger berntsen
Disse tallene kan være en temperaturmåler for investorene
Nordnet-analytiker Roger Berntsen er spent på hvilket signaler Caterpillar, Pfizer og Advanced Micro Devices kommer med tirsdag.
Roger Berntsen: – Det er ikke svarte natta
Frykten er tilbake på Wall Street, og i onsdagens handel var det flere IT-aksjer som fikk skikkelig juling. Nordnet-analytiker Roger Berntsen er ikke veldig bekymret.
Roger Berntsen: – Slike svake tall kan være et positivt signal
Nordnet-analytiker Roger Berntsen mener svake jobbtall i USA kan betraktes som et positivt signal i perioder med høy inflasjon.
– Eventuelle resultatvarsler vil komme de neste ukene
– Eventuelle resultatvarsler vil komme i løpet av de neste ukene ettersom selskapene vil melde dårlige nyheter til markedet før de legger frem kvartalstallene, sier Nordnet-analytiker Roger Berntsen.
Roger Berntsen: – Onsdag blir det bevegelser i markedet
– Alt handler om Fed denne uken, og det er naturlig å forvente bevegelser i markedet etter rentemøtet på onsdag, sier Nordnet-analytiker Roger Berntsen.
Roger Berntsen venter god avkastning på Nvidia
Nordnet-analytikeren påpeker at Nvidia er verdens ledende produsent av grafikkprosessorer, som er viktige i alt fra spill til kunstig intelligens.
Roger Berntsen: – Dette kan skape bekymring i finansmarkedene
G20-toppmøtet avholdes om få dager i India, samtidig som Kinas president ikke vil delta personlig. – Det er klart at det blir volatilitet og usikkerhet i markedet, sier Roger Berntsen i Nordnet.