<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
runar vatne
Kjemperabatt i emisjon: Kjendisaksjonærer med gigantiske papirtap
Tilretteleggerne i Nykode-emisjonen ga 15 prosent rabatt for å hente inn en drøy halv milliard kroner. For dagens kjendistunge aksjonærliste betyr det én ting: enda større papirtap.
Marerittår for Runar Vatne: Tapte nær 1 mrd. – aksjeinvesteringer i fritt fall
Rentesensitive investeringer gjorde at 2022 ble en real kalddusj for Runar Vatne. – Vi har tatt noen grep ved å redusere boligeksponeringen og øke rentesikringsgraden, sier finansdirektør Jens Borge-Andersen.
Nytt, saftig priskutt for Runar Vatnes townhouse
1,5 år har gått uten at Runar Vatne har klart å selge rekkehuset sitt på Skarpsno. Nå er prisen satt ned med over 20 prosent.
Vatne Equity tapte 289 mill. i fjor
Runar Vatnes investeringsselskap gikk på en dyr børssmell i fjor.
Millionkrangel endte med ekstraordinært forlik
I stedet for å krangle i retten, bestemte Runar Vatne, Ivar Tollefsen og Bjørn Rune Gjelsten seg for å gi et felles bidrag til Kreftforeningen.
Milliardærer gjør kort prosess: – You're fired!
Røkke, Fredriksen, Spetalen, Andresen, Vatne og Wilhelmsen viser ingen nåde når deres menn taper på aksjer. Mann etter mann har fått sparken, for åpen scene og for åpen mikrofon.
Braut Haaland kjøpte milliardærleilighet
Dagen etter at Erling Braut Haaland scoret rekordmålet i Premier League mot West Ham 3. mai bladde han opp for en milliardærleilighet i Oslos nye kjendisbygg.