<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sven ombudstvedt
Norske Skog skrur opp tempoet
Norske Skog har lagt bak seg et kanonår. Den gode inntjeningen gjør at selskapets nødvendige omstilling kan gå raskere enn tidligere planlagt.
– Dette er bra for oss
Den finske papirgiganten UPM kutter papirproduksjonen med nesten en halv million tonn. – Det er slike nyheter vi ønsker oss, sier Norske Skog-sjefen.
Spår kursfest og kraftig resultatfall
Norske Skogs inntjening vil trolig halveres i år. Det hindrer ikke analytikerne fra å heve kursmålet og rope kjøp. 
Ber långiverne om lov til utbytte
Etter å ha levert en bunnlinje på 2,6 milliarder kroner i 2022, har Norske Skog igjen planer om å åpne utbyttekranen. Men først må selskapet få tillatelse av långiverne.
Fikk 200 millioner kroner i skolepenger
Norske Skog tjener 200 millioner kroner på å selge en skole i Halden. Nå planlegger papirprodusenten milliongevinster på å bygge alt fra svømmehall og næringslokaler til boliger i grensebyen.
SpareBank 1 Markets spår kursfest i Norske Skog
– Norske Skog er ekstremt billig på dagens inntjening, og svært billig på mer normalisert inntjening, sier Ole-Petter Sjøvold i SpareBank 1 Markets. 
Kurskollaps etter «ganske godt kvartal»
Norske Skog-aksjen dundret ned etter fredagens kvartalsrapport. – Vi synes dette var et ganske godt kvartal, sier konsernsjef Sven Ombudstvedt.