<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
venture
Viking Venture laster opp i ny programvare
Prisen på unoterte selskaper raser. Nå kjøper Viking Venture halvparten av det norske programvareselskapet Liquid Barcodes.
Bedre enn Buffett
Vet du hvem som knuste Warren Buffett på avkastning? Her er portrettet av bransjen som skapte verdens største tech-selskaper.
32 prosent nedgang i venture
15,6 milliarder kroner ble hentet til norske tidligfaseselskaper i fjor. Det er en kraftig nedgang sammenlignet med året før.
Uriktig om VC-forvalteres honorarer
Mandag 2. januar publiserte Finansavisen en kommentar av Karl Johan Molnes som inneholder såpass mange feil og usannheter at den må besvares, skriver Ellen Amalie Vold i NVCA.
Andre folks penger
Venturefond gjør det igjen og igjen. Nok en gang faller aksjemarkedet med minimale nedskrivninger for venturefondene. Det er underlig at kundene aksepterer det. 
Investorer må tørre å si nei til startupselskaper
Venturemarkedet har gått i frys, og investorer sitter på gjerdet og venter på en markedspris. I mellomtiden går gründerselskapene tom for penger, skriver gründer Anne Kristine Lund.
Ha tålmodighet med gründeren!
Et utfordrende kapitalmarked har gjort det tøffere for mange gründerselskaper. Da er det viktig at kapitaleierne forstår utfordringene, og ikke stiller uforholdsmessig høye krav, skriver Anne Kristine Lund i Boitano.