<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
voss
Håver inn på hyttesalg
Hytteprodusentene bygger om kapp og kjemper om å få oppfylle nordmenns hyttedrømmer. – Vi får en samlet omsetning på over 400 millioner kroner, sier hyttegründer Arve Noreng.
Enorme tap i Voss of Norway
Salget har stupt og tapene har skutt til himmels i Voss of Norway etter at kinesere i 2016 betalte én milliard kroner for 59 prosent. I fjor var tapene rekordstore.
– Det nytter ikke å banke på folks dører
Firebarnsmoren har hentet 20 millioner kroner for at landets innbyggere skal finne et fritidstilbud som er tilpasset akkurat dem. Nå har Sigrid Petersson Nedkvitnes team samlet 2.500 organisasjoner på friskus.com.
Kjøpte vinkjeller – fikk hotell med på kjøpet
45.000 vinflasker verdt flerfoldige titalls millioner er solgt til en kjøpergruppe med Adolfsen-brødrene i spissen. Med på kjøpet følger Park Hotel på Voss.
Gondoltrøbbel for Voss Resort
Åpningen av ny gondolbane førte til resultatsvikt, men ledelsen er overbevist om at det vil være gull å hente i enden av regnbuen.
Sterk start for de norske alpinanleggene
Tidlig snøproduksjon og rekordtidlig sesongstart har lokket folk til alpinbakkene, ifølge landsforening.
Må ut med 8 millioner i naboerstatning
Gondoler i skytteltrafikk over hustakene i Voss er ikke populært blant huseierne. Nå er Voss Gondol AS dømt til å betale 8 millioner kroner til 16 saksøkere.