<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
– Inflation Reduction Act overlever Joe Biden
Høyre: – Alarmen har gått
Mens Høyre refser regjeringens klimainnsats, tar SV til orde for utfasing av olje og gass for å bremse den globale oppvarmingen.
Her blir strømmen gratis lørdag
Lørdag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 21 og 22 vil strømprisen der ligge på 92,4 øre per kilowattime (kWh).
Mener Norge investerer for lite i fornybart
I en paneldebatt under Arendalsuka mente flere ledende industritopper at næringsministeren investerer for lite penger i fornybart. 
– Større etterspørsel på havvind enn vi klarer å betjene
Med Ståle Kyllingstads IKM Group og Aker-dominerte Akastor på laget, omsatte havvindbedriften for 130 millioner kroner i fjor. – Vi har tatt et marked som få synes er sexy, sier Føn Energy Services-gründer Rahman Khanani.
IMF: Rike land har flyttet 100 mrd. dollar til klimatiltak
Rike land har nå flyttet 100 milliarder dollar i IMF til å bekjempe klimaendringer og fattigdom i utviklingsland, sier IMF-direktør Kristalina Georgieva.
Fredriksen hentet milliarder – nå taper han 120 mill.
John Fredriksen hev seg på ESG-bølgen og hentet flere milliarder til et tomt børsskall i 2021. Nå mister han hele innsatsen.