<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Ifølge dem bør jeg dra hjem og legge ned sjappa

Konsernsjef Håkon Volldal i Nel blir forbannet av all negativiteten rundt hydrogenselskapet, men sier også at det gir han en kjempestor ekstra motivasjon. 

Publisert 14. juni
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 229 ord

Hydrogenboblen sprakk, men selv om Nel-kursen er 80 prosent lavere er det ingen analytikere som anbefaler å kjøpe, shorterne elsker aksjen, store private investorer holder seg unna og selv Folketrygdfondet eier få aksjer. Denne uken børsdebuterte den utskilte fyllestasjonsvirksomheten (Cavendish Hydrogen) og selskapet fikk en kjølig mottakelse av investorene. 

– Jeg skal være så ærlig å si at når jeg leser enkelte artikler i Finansavisen og uttalelsene til analytikere og børskommentarene til Thor Christian Jensen (i DN) så kan jeg le litt av det. Summen av det gjør meg litt forbanna. Det blir fjollete, for å være helt ærlig. Så det er klart at det er en kjempestor motivasjon til å få dette til å bli bra, sier konsernsjef Håkon Volldal i Finansavisens aksjepodcast «Aksjepodden».

Han fortsetter:

– Ifølge analytikerne, kjendisinvestorene og journalistene så burde jeg egentlig bare dra hjem, finne på noe annet og legge ned sjappa. Det er litt den norske holdningen at man må tjene penger fra dag én, og det eneste som gir mening å holde på med er olje og gass, shipping eller lakseoppdrett. Alle som prøver på noe annet er litt dumme.

Lytt til hele podcasten og få med deg blant annet: 

1. Nels utfordringer og muligheter

2. Hvorfor Cavendish-utskillelsen gagner Nel. 

3. Når Volldal ser for seg at Nel blir lønnsomt.

4. Og vil den store kontantbeholdningen vare helt frem til lønnsomhet, eller kommer emisjonsspøkelset snikende om et par år?