<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Anbefaler salg av TGS

Meglerhuset mener selskapet nærmer seg en korsvei.

  Publisert 20. sep. 2016 kl. 17.32
  Oppdatert 20. sep. 2016 klokken 17.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 112 ord
  Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen

  TGS gikk mot strømmen på Oslo Børs tirsdag, og endte ned 2,8 prosent til 139,70 kroner.DNB Markets gjentok i dagens aksjerapport sin salgsanbefaling på aksjen, med kursmål 105 kroner.- TGS chartrer inn fartøyene selskapet har behov for, og har dermed utnyttet denne fleksibiliteten i forretningsmodellen til å dempe effektene av svekkelsen i seismikkmarkedet. Etterhvert tynger etter vårt syn imidlertid reduserte investeringer og mangel på nye prosjekter utviklingen i selskapet, skriver meglerhuset.- Vi mener at selskapet på noe sikt vil stå foran valget om å øke investeringene, og dermed leve med en negativ kontantstrøm, eller se at markedsandelene reduseres ytterligere, heter det videre.DNB Markets ser dermed en nedside i aksjen på rundt 25 prosent fra dagens nivåer.