<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Ingen grunn til at det skal være få kvinner her

Det er fortsatt mannstungt i mange deler av finans, men ting er i endring. Hvordan tenker næringen selv om kvinneandel og rekruttering av unge?

  Publisert 8. mars 2022 kl. 16.15
  Oppdatert 8. mars 2022 klokken 16.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Kvinnedagen: Slik rekrutterer finansnæringen
  08.03.2022 Vi markerer kvinnedagen ved å se nærmere på hvordan finansnæringen ligger an. Hvorfor er det så mannsdominert i deler av næringen mens det ikke er det i andre? Vi snakker om rekruttering, karriereveier og mer med styreleder Oda Graff i Ung i Finans og juridisk direktør Gabrielle Risøe i Carnegie.

  – Jeg har selv jobbet med rekruttering i to og et halvt år nå og mitt inntrykk er at nå blir det flere og flere, sier Gabrielle Risøe, juridisk direktør i Carnegie. 

  Tirsdag var hun og Oda Graff, som jobber i Nordea og har vervet som styreleder i Ung i Finans, gjester i Økonominyhetene i anledning Kvinnedagen.

  I sendingen ser vi nærmere på hvordan finansnæringen ligger an. Hvorfor er det så mannsdominert i deler av næringen, mens det ikke er det i andre? 

  Vi snakker om rekruttering, karriereveier og mer med de to gjestene fra næringen.