<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Edith Sofie Tvedt

Mine siste artikler
– Disse faktorene sammen kan tale for at vi er på vei inn i en supersyklus
ABG Sundal Collier-analytiker Petter Haugen tror på en kommende supersyklus. Økt eksport fra USA til verdensmarkedene og lave ordrebøker er blant driverne.
Mange vil ha Boris Johnson tilbake i Downing Street
Boris Johnson returnerer når Tory-partitet skal velge nye partileder, mange vil ha Johnson tilbake i Downing Street. Rishi Sunak er likevel favoritt med flest stemmer. 
Xi gjenvalgt som partileder i Kina
Kinas president Xi Jinping er gjenvalgt som kommunistpartiets generalsekretær for en tredje femårsperiode. Dermed er han nær sikret å fortsette som president.
Snuoperasjon på Wall Street
New York-børsen stenger i grønt etter inflasjonstall. S&P 500 bryter seksdagers tapsrekke og er opp 2,6 prosent. 
Granskingspanel krever at Trump vitner under ed
Panelet som gransker Donald Trumps medvirkning til opptøyene på Capitol Hill i 2021, stemte torsdag for høring av Trump. 
Netflix starter med reklame
Nettstrømming-giganten Netflix lanserer en ny type abonnement med reklame. Aksjen reagerer positivt og er opp 4 prosent.
Rødt på Wall Street
Etter to dager med oppgang stenger de ledende indeksen i rødt. Opec+ kutter produksjon og markedet responderer med å sende olje opp.
WTO: Venter skarp nedgang i internasjonal handel
Redusert etterspørsel i vesten og begrensninger i den Kinesiske økonomien, veier tungt på internasjonal handel. – Utsiktene for 2023 har blitt betydelig mørkere, sier Ngozi Okonjo-Iweala, generalsekretær i WTO.
Oljeprisen stiger etter Opec+ besluttet kutt i produksjon
Oljeprisene har steget etter at Opec og en rekke samarbeidsland, deriblant Russland, har besluttet å kutte produksjonen.
Wall Street ender i grønt
Wall Street er opp fra sitt laveste nivå i 2022. Alle indeksene stengte i grønt, der S&P 500 har sin største oppgang på to dager siden mars 2020.