<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
AKRBP
ABG Sundal Collier: Olje- og tankaksjer er feilpriset
Bengt Jonassen i ABG Sundal Collier påpeker at aksjemarkedet priser inn langt verre inntjeningsfall enn det han og andre analytikere mener er realistisk.
SpareBank 1 Markets: Denne oljeaksjen er en doblingskandidat
En av analytiker Teodor Sveen-Nilsens favoritter i energisektoren er kjent for sin dyktige ledelse og imponerende «track record».
Oljefest på Oslo Børs
Equinor og de andre olje- og gassprodusentene har gått som en kule på Oslo Børs i sommer. Dette sier ekspertene om utviklingen videre.
Carnegie-analytiker foretrekker oljepriseksponering
Oddvar Bjørgans toppvalg blant de store norske energiselskapene ligger an til å tjene særlig mye på et stramt oljemarked.
Røkke-trio viser styrke
Flere Røkke-dominerte selskaper stiger på positive kvartalstall, mens Kitron snur markant ned etter å ha lagt frem rekordtall. (Oppdatert 14:05)
– Disse selskapene kan få en lys fremtid
CMC-sjef Henrik Sommerfelt har tro på selskaper som bidrar til elektrifisering. Han liker også riggsektoren, tankaksjer og en oljeprodusent.
– Aksjen er billig
– Det er overraskende at Aker BP ikke handles høyere, sier sjefanalytiker Jørgen Bruaset etter fremleggelsen av det analytikerkorpset kaller en bunnsolid kvartalsrapport.