<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
amd
Disse 13 aksjene vil knuse indeks
Utsiktene er vanskelige å spå, men de fleste ser en trøblete tid fremover for aksjemarkedet. Morningstar har likevel funnet sine beste vekstalternativer for 2023. 
Norse-sjefens favorittsektor: Halvlederprodusenter
Stig Rognstad venter et overraskende inflasjons- og rentefall i år, samtidig som verdensøkonomiens vekst fortsetter. Det lover godt for halvlederaksjer.
To teknologiaksjer stuper
Snap og Electronic Arts fikk kursfall på 12 prosent onsdag, etter å ha lagt frem skuffende omsetningstall og elendig guiding.
Advanced Micro Devices gjorde det bedre enn ventet
DNB-forvaltere ser spennende muligheter i kunstig intelligens
To amerikanske IT-giganter er særlig godt posisjonert, ifølge Anders Tandberg-Johansen. Hans forvaltningsteam har også tro på halvleder- og gamingaksjer.
Null risikoforståelse
Aksjer som kjøpes til over 10 ganger inntektene er spinnvilt. Å kjøpe Nvidia til 15 ganger inntektene ved inngangen til en nedgangskonjunktur tyder på null risikoforståelse.  
Dårlige nyheter fra Micron og CarMax
De amerikanske selskapene melder om langt lavere etterspørsel for henholdsvis halvledere og bruktbiler. Kinesiske aksjer som Baidu steg imidlertid.