<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
banker
– Dette er den klare vinneren av renteoppgangen
Danske Bank-analytiker Hans Rettedal Christiansen synes Storebrand er altfor lavt priset, gitt selskapets stigende inntjening og direkteavkastning.
Distriktsbanker gjør opprør – ber Vedum snu om kapitalkrav
Over 80 banker i distriktene ber finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) skrote planene om økte kapitalkrav for små og mellomstore banker.
Elleve banker får kursmål nedjustert av Arctic
Meglerhuset nedjusterer kursmålet på alle banker som følge av en høyere risikofri rente og dermed høyere egenkapitalkostnad.
Aksjemarkedet prøver å fortelle oss noe om boligmarkedet
Verdens viktigste aktivaklasse er eiendom. Og mens vi alle venter på at rentesjokket skal vise seg i de offisielle prisstatistikkene, kan vi ta en titt på hva aksjemarkedet forteller oss. 
Aksjesjef anbefaler balansert tilnærming
Ingen kan med sikkerhet spå Ukraina-krigens fremtidige effekt på inflasjonen, rentene og BNP-veksten, påpeker Hilde Jenssen i Nordea Asset Management.
Zelenskyj fordømmer sveitsiske banker
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj fordømte lørdag sveitsiske banker og firmaer som Nestlé som fortsetter å handle med Russland.
– Nedsidescenarioet er et rentesjokk
– Vi har i dag det mest rentefølsomme markedet vi har hatt noen gang, konstaterer Peter Andersland i Pensum Asset Management. Dette anbefaler han nå.