<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
hurtigruten
Kaptein og skipslege anker dom etter koronautbrudd på Hurtigruten
Både kapteinen og skipslegen på Hurtigruteskipet Roald Amundsen anker dommen etter at de ble dømt til bøter i forbindelse med koronautbruddet på skipet.
Politiet: Trussel mot Hurtigruten var ikke reell
Politiet har avklart trusselen mot hurtigruteskipet MS Nordnorge i Ålesund og funnet ut at den ikke var reell.
– Kan bli en viktig eksportvare
Hurtigruten vil sammen med flere norske partnere bruke nær 130 millioner kroner på å utvikle nullutslippsskip til kystruten Bergen-Kirkenes.
Støtte nødvendig for å refinansiere
For ti år siden ble Norge felt for ulovlig statsstøtte til Hurtigruten. Nå dekker staten deler av kostnadene til innkjøp av LNG for Havila Kystruten.
Høyere bøter til skipslege og kaptein på Hurtigruten etter koronautbrudd i 2020
Kapteinen og skipslegen på Hurtigruteskipet Roald Amundsen er dømt til bøter på henholdsvis 36.000 kroner og 46.000 kroner etter koronautbruddet på skipet.
Tynges av skyhøye LNG-kostnader
Havila Kystruten sliter med drivstoffkostnader som har eksplodert. Men staten blar opp og dekker deler av tilleggsregningen.
Tredoblet inntektene – halverte tapene
Hurtigruten hadde solid fremgang i andre kvartal. Neste år starter selskapet nye ruter fra Bergen til Longyearbyen og fra Oslo/Bergen til Honningsvåg.