<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kunstverk
Jakter millioner til «Finn for kunst»
Pandemien har tvangsdigitalisert en rekke bransjer. Atelier vil ha med kunstnerne og går all-in med deres markedsplattform for kunst.
Kunstrådgiver om NFT-kunst: –Mesteparten er verdiløst om fem år
I siste episode av Kunstpraten forteller Cornelia Svedman om fenomenet NFT, hvem som er den typiske kjøperen og hvordan man skiller mellom god og dårlig NFT-kunst.
Kunstekspert: – Investeringsaspektet overtar
Hans Richard Elgheim har bygget opp og driver Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo. I den siste episoden av Kunstpraten snakker han om hvorfor noe kan være dyrt og noe være billig av samme kunstner.
Stein Olav Henrichsen: – Det er et ganske radikalt grep
Den 22. oktober åpner museumsdirektør Stein Olav Henrichsen Munch i Bjørvika. I podcasten Kunstpraten snakker han om hvorfor museet har skiftet navn, hvilken kunst som skal vises først og hvordan museet skaffer nye Munch-bilder. 
– Kunst er veldig pretensiøst
Stig L. Bech er mest kjent som forretningsadvokat, men har i tillegg sitt eget atelier. I denne episoden av Kunstpraten forteller Bech om hva han lager og hva han kjøper.
– Det er alltid et kupp å gjøre
I denne ukens episode av “Kunstpraten” snakker Blomqvist-sjef Elisabeth Vik Forsberg om hvordan man handler på auksjon og hvilke salg hun husker best.
– Du må ha et visst talent for å samle på kunst
I denne ukens episode av “Kunstpraten” er kunstsamler Erling Neby på besøk, og forteller om hvordan han jakter på de aller beste verkene.