<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lekkasje
Tidligere etterretningssjef skal ha lekket statshemmeligheter til sin mor
En tidligere etterretningssjef i Danmark skal ha snakket med journalister, familiemedlemmer og en kollega om statshemmeligheter, ifølge avisen Berlingske.
25 millioner til mangfold innen kultur
En ny tilskuddsordning for inkludering i kulturlivet får 5 millioner kroner, ifølge regjeringens budsjettforslag. I alt gis det 25 millioner til slike tiltak.
Google skal granske lekkasje fra smarthøyttalere
Google varsler intern granskning etter at belgiske medier fikk tilgang til private samtaler gjort hjemme hos eiere av smarthøyttalere.
Stor vannlekkasje i Oslo
Flere bygninger er berørt av en stor vannlekkasje i Nydalen i Oslo natt til fredag. Trolig er det hovedvannledning som er røket.
Forsvarsdepartementet reagerer på at PST henla anmeldelse
Politiets sikkerhetstjeneste (PST) henla i juni en anmeldelse fra Forsvarsdepartementet av en lekkasje til Dagens Næringsliv. Det misliker departementsråden.
Kondensatlekkasje på Gina Krog-plattformen
To dager etter at Statoil startet produksjonen på Gina Krog-feltet 30. juni, måtte de ansatte om bord møte ved livbåtene på grunn av en kondensatlekkasje.
Hollande avviser Fillons anklager om medielekkasjer
President François Hollande avviser anklagene fra François Fillon om at han står bak lekkasjer til mediene for å sverte den konservative presidentkandidaten.