<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nordr
Boligtoppene: – Norsk økonomi kan stoppe kraftig opp
Bolighøsten kan bli så mørk at Norges Bank til slutt skifter mening om rentebanen, mener boligtoppene. Er det penger å tjene for den som tør å sette navnet sitt på en kjøpekontrakt nå?
– Oslo behøver 5.000 nye 1-roms
Det må bygges 5.000 nye 1-romsleiligheter i Oslo de neste fem årene for å løse boligkrisen for de unge i hovedstaden, hevder Nordr-sjef Andreas Martinussen.
Rentesmell for Norges rikeste
Ivar Tollefsen og John Fredriksen kjøpte eiendommer av Veidekke da prisingen var på topp. Så kom renteboomen og laget hakkemat av verdiene.
Nordr solgte boliger for 5,1 milliarder i 2022
John Fredriksen og Ivar Tollefsen eier 42,5 prosent hver av boligbyggingselskapet Nordr. Selskapet la i går frem salgstallene for fjorårets siste kvartal, og for 2022 som helhet.
– Boligmarkedet er nesten bipolart
Nordr-sjef Andreas Martinussen tegner bildet av et boligmarked som bremser ned. Samtidig er det veldig todelt.
Selger langt mer enn i fjor i tøft boligmarked
– Salgsstartene i Trondheim, Oslo og Bergen gjør at vi føler oss litt som kjerringa mot strømmen, sier adm. direktør i Nordr, Andreas Martinussen.
Steinhard Nordr-sjef: Stiller i sitt niende Norseman
– Jeg er en enkel gutt fra bondelandet med fortsatt behov for å vise at jeg er bra nok, sier Andreas Martinussen. Hardingen er klar for ny toppjobb og sitt niende Norseman.