<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tibber
Passasjerene kom tilbake til Norwegian
Flyene kunne fylles opp igjen i 2022 etter pandemien, men selv for vekstvinneren Norwegian er det langt igjen til de heftigste årene med omsetning på over 40 milliarder kroner. 
Tapet av en halv milliard gjør at 50 ansatte mister jobben
Strømleverandøren Tibber tapte en halv milliard i fjor. Nå tilbyr Tibber-sjefen Edgeir Aksnes sluttpakke til sine ansatte, og vil fokusere på effektivitet i tiden fremover. 
Tibber-sjefen: – Mange ble sinte med god grunn
Omdømmet sprakk og Edgeir Aksnes sto i stormen av ildsinte strømkunder. Men likevel: Tibber mer enn doblet omsetningen i 2022.
Hvorfor Tibber gikk fra helt til skurk
Det hjelper ikke med en god forretningsidé når man går med kundenes sko på bena, skriver NHH-professor Tor W. Andreassen.
Tibber beklager krisegrep
Strømselskapet Tibber legger seg flate etter massiv kritikk mot den nye faktureringsmodellen selskapet innførte i høst.
Strømselskapene kundene er mest og minst fornøyd med
Svært mange nordmenn har byttet strømleverandør i høst. Dette er strømselskapene kundene er mest fornøyd med – og minst fornøyd med. 
Rapport tyder på kundeflukt i Tibber
Forhåndsfakturering og høy strømregning skremte bort Tibber-kunder. Tall fra ElHub viser at uvanlig mange byttet strømleverandør i september og oktober.