<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tiktok
EU gir Tiktok milliardbot
Den kinesiskeide medieplattformen Tiktok får en bot på 345 millioner euro for brudd på behandling av personopplysninger for brukere under 18 år.
Skjerper reglene for tekgigantene
EUs nye regler for å stramme opp tekgiganter som Google, Facebook og Tiktok trer i kraft denne uka. Hensikten er å skjerme brukerne for skadelig påvirkning.
Hevder ByteDance ga kommunistpartiet tilgang til all brukerdata
En tidligere leder i ByteDance hevder kommunistpartiet i Kina hadde «overordnet tilgang» til all data fra TikToks morsselskap. 
Forsvaret forbyr Tiktok og Telegram på alle tjenestetelefoner
Forsvaret følger i fotsporene til en rekke offisielle etater og forbyr den kinesisk-eide videoplattformen Tiktok og appen Telegram på alle tjenestetelefoner.
TikTok-slettebølge skyller over Norge
Telenor ber sine ansatte om å fjerne appen Tiktok fra enheter med tilgang til konsernets interne systemer. Det har også Bergen og Oslo, samt Stortinget, gjort.
– Er ingen agent for Kina
Torsdag skal TikTok-sjef Shou Zi Chew overbevise Kongressen om at appen ikke truer USAs nasjonale sikkerhet. Han hevder selskapet aldri har delt amerikanske brukerdata med Beijing. 
TikTok-appell før skjebnetime
TikTok-sjefen trues med utestengelse, men før torsdagens grilling i Kongressen slipper han tall som viser at «nesten halve USA» bruker appen.