<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Hvorfor stadig flere vurderer å flytte til Sveits
Vi opplever en ny bølge med henvendelser fra gründere, bedriftseiere og investorer som vurderer å flytte til Sveits. Hva skyldes denne nye bølgen med utflyttinger?
Eiendomsskatten kan dobles
En stortingsmelding som legges frem i mai kan åpne for at kommunene kan doble eiendomsskatten for eiere av hus og hytter. I fjor økte den med 7,1 prosent. 
Slik løser du depositum-krangler
Advokat Botolf Botolfsen anbefaler blant annet en overtagelsesprotokoll ved leieforholdets oppstart og avslutning. Noen ganger kan en forliksklage være nødvendig.
Kan risikere kjempesmell: Skatteetaten jakter kryptoinvestorer
Å rapportere kryptovaluta i skattemeldingen kan være både vanskelig, og veldig dyrt om man gjør det feil. Advokat Tone Kaarbø i Ræder Bing deler sine beste tips for å lykkes.
Sommerfugler i Bygdøy allé
Det er ikke bare kastanjetrærne som blomstrer i Bygdøy allé. Få med deg fotoutstillingen med Christian Tunge.
Dugnadsbot er ulovlig – gjør heller dette
Når naboen ikke stiller til dugnad, kan ikke borettslaget ilegge bot. Derimot kan de lokke med lavere kostnader til dem som stiller opp.
Én av fem takler ikke uforutsette utgifter
Flere enn før har økonomiske vansker, viser Levekårsundersøkelsen for 2023. Én av fem oppgir at de ikke klarer å betale uforutsette utgifter uten å ta opp lån.