<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
christen sveaas
Låner ut instrumenter verdt 600 millioner kroner
I fjor gav Kistefos og Kistefos Skog 44 millioner til portvin på gamlehjem, hygge for syke barn og en fiolin til titalls millioner kroner.
– En aksjonær må ikke få særretter fremfor alle andre
Christen Sveaas har hyret inn advokatfirmaene Wiersholm og Nordia Law i gruppesøksmålet som reises etter refinansieringen av Solstad Offshore.
Ordreboken nesten tredoblet
Inntjeningen falt for Sea1 Offshore i første kvartal, men supplyrederiet der Christen Sveaas nå er største eier ser veldig lyst på fremtiden.
Christen Sveaas i all-time high
Christen Sveaas har kjempet med nebb og klør mot Kjell Inge Røkke. Samtidig har formuen skutt i været. Aldri har investoren vært rikere.
Milliardkontrakt for Trøim & Midelfart-favoritt
Tor Olav Trøim og Celina Midelfart kan smile etter en fersk milliardkontrakt til Borr Drilling. De har også Christen Sveaas med på laget. 
2 milliarder borte på én dag
Ratene for den type rigger som Borr Drilling eier, har stupt. Det gjør at 2 milliarder i aksjeverdier har forduftet for Tor Olav Trøim, Christen Sveaas og de andre aksjonærene.
Investorgruppe kjøper brasiliansk riggselskap
Arne Fredly og Christen Sveaas går inn i et brasiliansk riggselskap med en halv milliard.