<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
flng
Mer enn dobling for Flex LNG
Flex LNG doblet resultatet og sender utbytte tilbake til eierne. Nå ventes det at inntektene vil fortsette å øke i andre halvår.
Nedtur for Flex LNG
LNG-markedet har falt kraftig siden boomen i fjor høst. Det merkes også for Flex LNG til tross for at rederiet har en meget solid kontraktsdekning.
Tank er fremdeles toppvalget
Shippinganalytiker Petter Haugen i ABG Sundal Collier viser til økt oljeeksport fra USA samt minst to år med begrenset flåtevekst.
Fredriksen-topp får sin andre jobb
Øystein Kalleklev tar formelt over som toppsjef i gassrederiet Avance Gas. Det gjør at han nå blir toppsjef i to John Fredriksen-rederier.
Fyller opp pengesekken etter refinansiering
Gassrederiet Flex LNG frigjør nye 2,1 milliarder kroner i kontanter etter å ha fullført refinansieringen av flåten.
Slankekuren er over, nå skal Trøim-favoritten bli stor
Etter en slankekur over flere år forventer markedet nå vekst innen Golar LNGs satsingsområde for flytende LNG-fabrikker.
Beskjeden resultatnedtur for Flex LNG
I et brennhett LNG-markedet satt Flex LNG igjen med et overskudd på 41 millioner dollar i fjerde kvartal i fjor. I 2023 har spotmarkedet så langt vært betydelig svakere uten at det betyr all verden for Flex LNG. Rederiet har 12 av 13 skip på fast hyre.